Sovipihat

TALOYHTIÖILLE JA YRITYKSILLE

Viherrakentaminen ja pihanhoito taloyhtiöille Oulun seudulla

TaloyhtiöMiltä teidän kerrostalonne tai rivitalonne piha-alue näyttää? Olisiko tarvetta viherrakentamiselle, kuten uusille istutuksille tai pihan kausihoidolle? Soita Sovipihat apuun!

Meidän palvelumme laaditaan tarpeisiinne sopivaksi sopimukseksi, jonka mukaan ammattilaisemme käyvät hoitamassa pihaa keväästä syksyyn. Näin piha pysyy siistinä ja kauniina asumisen viihtyisyyttä lisäten. 

Sopimukseen voi kuulua mm.

  • kavualustat
  • puiden ja kasvien leikkaukset
  • nurmenleikkaukset
  • kausi-istutukset (kesä- ja syyskasvit)
  • haravointi ja lehtien poisvienti.

Myös kertaluonteiset työt onnistuvat, kuten kasvualustojen huollot ja kivityöt uusien piha-alueiden rakentamisesta nykyisten huoltoon, sisältäen esimerkiksi kivituhkapolkujen ja kiveysalueiden kunnostuksen sekä saumavälien puhdistuksen. Yhteistyökumppanimme avustavat tarvittaessa töitämme koura-auton ja kaivinkoneen voimin. 

Yrityksille ja isännöintitoimistoille

Yrityksille tarjoamme istutustyöt. Konsultoimme myös urakoitsijoita pihan rakentamisen tiimoilta. Isännöintitoimistoille olemme laatineet puolestaan kursseja, joiden avulla he voivat järjestää taloyhtiöilleen yleistä opastusta pihanhoidosta tai kohdistettuna tietyn yhtiön piha-alueeseen.  

Palvelemme Oulusta noin 30–40 km säteelle. Otathan yhteyttä, jutellaan toiveistanne!

Ota yhteyttä »

Kysy lisää palvelustamme tai pyydä meitä käymään

Ota yhteyttä