Sovipihat

Tilaa lahjakortti

Oman pihan suunnittelutyöpaja -lahjakortti
220 €

Puutarhurin vetämällä kolmen päivän kurssilla pääsee tekemään suunnitelman omalle pihalle. Valitse kurssi 1 tai 2. Hinta sisältää opastuksen, materiaalit, kahvin ja sämpylän. Lue tästä lisää kurssista.
1. kurssi: pe - su 24.2.- 26.2. pe 17.30 - 19.30, la - su 16 - 18
2. kurssi: ti - to 28.2. - 2.3. klo 17.30 - 19.30

PusKissa-lahjakortti: 3h lahjakortti
150 €

Puutarhuri kolmeksi tunniksi pihallesi. Sisältää 3h työtä: Esim nurmikon leikkaus, kasvualustojen huolto, pensaiden leikkaus, haravointi, istutustyöt ym puutarhan ylläpitotyöt. Materiaalit laskutetaan erikseen. Lahjakortista lahjoitetaan 30e @PoPoPet ry toiminnan tukemiseen.

PusKissa-lahjakortti: Puutarhaneuvonta
150 €

1,5h puutarhaneuvontakäynti. Sisältää: 1,5h kohdekohtaisesti räätälöidyn konsultaatio/neuvontakäynnin. mm. hoito-ohjeita, pihan jäsentelyä, kasvivalintoja ym paikanpäällä tapahtuvaa suunnttelua. Lahjakortista lahjoitetaan 30e @PoPopet ry toiminnan tukemiseen.

PusKissa-lahjakortti: Puun istutus
50 €

Max 5l astiataimen tai vastaavan kokoisen paljasjuurisen puun istutus. Sisältää: istutuskuopan valmistus, istutus, ja tuenta. Materiaalit laskutetaan erikseen. Jokaisesta lahjakortista lahjoitetaan 10e tukemaan @PoPopet ry toimintaa.

PusKissa-lahjakortti: Omenapuun leikkaus
50 €

Omena- tai koristepuun hoitoleikkaus. Sisältää yhden puun leikkauksen. Lahjakortista lahjoitetaan 10e @popopet ry toiminnan tukemiseen. Jätteen poisvienti veloitetaan erikseen.

PusKissa-lahjakortti: Puutarhajätteen poisvienti
50 €

Peräkärrykuormallinen risuja ja lehtiä tai muuta vastaavaa puutarhajätettä, 20km säteellä Oulusta. Sisiältää säkitetyn tai kasatun puutarhajätteen poisviennin, jätemaksun ja kilometrikorvauksen. Huom! Kannot, kuntta ja muu maa-aines ei kuulu puutarhajätteeseen Lahjakortista lahjoitetaan 10e @PoPopet ry toiminnan tukemiseen.

 

Tilaa lahjakorttiTilaa tästä, saat laskun sähköpostiisi ja kun lasku on maksettu, toimitetaan lahjakortti syöttämääsi sähköpostiosoitteeseen.

Ota yhteyttä

Kattavat piha- ja vihertyöt Oulun seudulla.

Ota yhteyttä